Nieuws


Naar jaarlijkse traditie organiseer ik ook dit jaar een rondleiding ten voordelen van een goed doelDit jaar gaat de opbrengst rechtstreeks naar Patrasche Foundation.

De keuze viel voor deze begunstigde omdat er een voor de hand liggende link met de Stad Antwerpen bestaat. Bovendien ligggen dieren en kinderen me ook na aan het hart.

 

Patrasche Foundation is een non-profit organisatie die sinds 2002 werkt vanuit een bijzondere hulpverleningscontext, waarbij geselecteerde honden worden ingezet binnen de welzijnszorg

Ze gaan  op een doelgerichte en heilzame manier te werk om jongeren en volwassenen met psychosociale problemen er opnieuw bovenop te helpen. 

 

Mensen binden zich makkelijker aan dieren omdat zij noch oordelen noch veroordelen en onvoorwaardelijk genegenheid schenken.

 

Op deze manier vergroten we de mogelijkheden tot dialoog, educatie, optimalisatie van de ontwikkeling en het slagen van het helingsproces.

Op 8 januari trekken we er te voet op uit voor 5000 sportieve stappen. De ideale match voor een eerste date met de Scheldestad.

 

Voor wie Antwerpen al kent , zijn er zeker nog leuke anekdotes bij te leren.

Een rondleiding met een verhalen en uitleg door het historische centrum met een lokale gids.

 

Take off om 14u bij Teakoff (Grote Pieter potstraat 13 )

ETA om 17 uur aan de stadsfeestzaal.

Event-pagina : http://allevents.in/antwerp/1595198874120801

 

Kostprijs per deelnemer 18€ met drankje inbegrepen.

 

Inschrijven via mail op : walkantwerp@telenet.be

 

Verder wens ik u nog prettige feestdagen en een spetterend eindejaar

.