Schot in de roos

Ik zocht een privégids om me in 1 dag de hoogtepunten van deze prachtige stad te tonen. Christophe van Walk Antwerp was de juiste persoon!
Hij had een makkelijke en sympathieke aanpak en bovendien zeer redelijke prijzen. Hij vertelde als inwoner nogal wat over zijn  stad. We ontmoette elkaar aan het station en de volgende uren was ik gefascineerd door de weetjes over Antwerpen. Een stad die soms vergeten wordt door toeristen tijdens hun  bezoek aan België. We liepen de oude stad in en hij toonde me de belangrijkste bezienswaardigheden.Ook bij de  "verstopte" plekjes luisterde ik naar de geschiedenis. Kortom een geweldige 2 uur! Hij loodste me veilig terug naar het station en ik dwaalde zelf nog wat door straten van Antwerpen om de rest van de dag door te brengen. Christophe is vriendelijk, spreekt uitstekend Engels en is terecht trots op zijn prachtige stad. Bedankt voor een geweldige blik op jouw stad, Christophe!

 

Charlie


Wandeling op maat

Walk Antwerp heeft voor de verjaardag van mijn man een wandeling op maat gemaakt. Als bijkomende verrassing zat er ook een rondleiding door de Antwerpse Ruien bij inbegrepen.

Na een geurige duik in de onderbuik van de Stad volgde er een uitgebreide wandeling door Antwerpen-Zuid, waar geschiedenis werd aangevuld met anekdotes, verborgen steegjes en bierproeverij. De voorbereiding was grondig, het enthousiasme aanstekelijk en het bier van uitstekende kwaliteit :)

Anouk


Aanrader

Zelf dacht ik het zuid goed te kennen aangezien ik er al een paar jaar woon. Maar deze rondleiding doet me nu toch nog met andere ogen naar de omgeving hier kijken. Ondanks het slechte weer hebben we leuke plaatsjes ontdekt en zijn we veel toffe weetjes te weten gekomen. Echt een aanrader!

inneke, Antwerpen


Bangelijk

 

De zuidtour was een enorm fijne beleving. leuk om Antwerpen is vanuit een andere bril te bekijken. Onderweg hebben we een lekkere "Bangelijke" (biertje) gedronken in het fantastische decor van het pakhuis. Zeker de moeite om alle wandelingen te doen die Walk Antwerp aanbied. Ik heb ze allemaal gedaan en waren allemaal even interessant en werden allemaal door dezelfde enthousiaste Christophe gegegeven.

 

Brien , Mechelen


5000 stappen "genieten”

De klassiekers van Antwerpen zoals ik ze nog nooit eerder bezocht. Tijdens deze 5000 stappen durende wandeling kregen we de ideale mix van geschiedenis en smakelijke anekdotes voorgeschoteld. Als je in één middag zowel de highlights als de inside stories wil, zit je goed bij deze enthousiaste, goed geïnformeerde gids .

Petra, Beveren


Een fantastische ervaring

Met een  kleine groep van reizigers wandelde Christophe 2 uur rond in Antwerpen. Ik vertelde hem dat we graag naar het station hadden gezien, en dus besloten we elkaar daar te ontmoeten. Hij had een uitgebreide kennis over de stad. Als ik nog is met een groep Antwerpen bezoek, zal ik hem zeker weer iets laten weten.

 

Emma L


Vlaamse Fritten

Ik had maar een paar uurtjes om Antwerpen te bezichtigen en bedacht mezelf dat een privé-rondleiding misschien wel de beste manier was om toch nog  veel mee te pikken. We stapten gewoon met z'n tweetjes bijna vier uur rond. Het was geweldig! Meteen polste hij  aan welk tempo ik wilde stappen.

 

Uiteindelijk bezocht ik  meer dan ik verwachtte. Christophe is opgegroeid in Antwerpen en kent zijn stad goed.  Beter nog, hij spreekt er gepassioneerd over. In de helft onze trip en aten we een pakje Vlaamse fritten, een snelle,traditionele lunch. Na de wandeling dronken een latté samen en bliezen we even uit in zijn favoriete café. Antwerpen is een stad met een rijke, boeiende geschiedenis waarmee je zelfs 2 dagjes kan vullen en ik raad je stellig aan om je bezoek aan te vangen met een  goede rondleiding,  zo krijg en leer je veel meer. Een privé-tour met Walk Antwerp boeken was zeker zijn geld waard.

 

 

Brita, Cambridge, CanadaLeuke 3 uur in 't Stad

Heb de 5000 stappen tour gevolgd met Christophe. Hij is zeer gepassioneerd en kan heel wat 'inside information' meegeven. Op korte tijd kan hij mensen warm maken voor 'zijn' stad. Zeker aan te raden als je de mooiste plekjes van Antwerpen wil gezien hebben. Top!

 

Nele A. , Dendermonde